Thursday, 11 October 2012

Fobia weh!

K, nak tahu apa yang aku fobia? Sekarang aku fobia bila dengar pasal accident motor. Seriouslyy, sejak dapat berita pasal ex aku accident, aku rasa macam tak percaya sangat. Hari Isnin haritu, Mea bagitahu aku yang Tobek dengan Jepon accident. And I was like, tipu lah. Tp makin ramai yg cakap pasal tu. Then Mea ajak pergi lawat Tobek dengan Jepon dekat Hospital Selayang. Nasib baik ah time tu aku tak pi sekolah. Sampai je dekat hospital, kitorang kena stay sampai pukul 5 sbb wad ICU boleh masuk pukul 5-7.30. Tunggu punya tunggu, kitorang dpt masuk juga akhirnya. Aku tahu yg aku memang tak kuat nak tengok Maru time tu. Tp memandangkan aku dah sampai, lebih baik aku kuatkan diri. Then aku dengan Sheera masuk wad tu. Firstly aku rasa macam tak percaya yg tengah baring dekat atas katil tu Maru. Time tu mata Sheera dh berkaca dah. Bila aku tengok Maru lama lama, airmata aku terus mengalir. Taktahan weh bila teringat time dulu selalu kena buli dengan dia. Rindu sgt nak tengok dia senyum lagi :') Habis lawat Maru, kitorang lawat Jepon pulak. Ngeri weh tengok kaki dia. Tp aku happy ah bila tengok Jepon senyum time kitorang dtg tu. Sekarang, Jepon dah keluar hospital. Maru pulak baru dipindahkan dekat wad biasa. Hope Maru cepat sembuh and kuatkan semangat dia. Aku still sayang kau Maru! Aku and budak budak lain akan selalu doakan kau k.