Saturday, 21 July 2012

Ramadhan ft Bicara Berirama

21 July 2012 - Semua umat Islam start menunaikan ibadah puasa . First day puasa , aku dah rasa letih . Macam mana dengan hari-hari yang lain ? Haihh , sepanjang bulan puasa ni . All form 4 student tak masuk class . Semua pergi bicara berirama termasuk aku . Harap-harap aku dapat bertahan time training nanti . Even penat , aku terpaksa lah tahan demi elaun tu :) Hihi diorang kata dapat RM200 . Fuhh , boleh tahan masyuk . Tapi kan kan , gara gara aku masuk benda ni lah muka aku jadi hitam . Alahai , malunyaaaaaaaaa XD Mula-mula ingatkn nak quit . Tapi bila terserempak dengan budak comel tu . Terus tak jadi aku nak quit . Dia comel sangat sangat wouhhh . Dah lah haritu dia mula tegur aku . Wouh time tu aku melting habis weh . Tak sangka dia tegur aku tiba tiba . Then , dia minta number aku . Sampai sekarang aku tak bagi pun . Hahaha sangat kejam aku ni . It's okay , I got 1month untuk mengadap muka dia yg comel tu . Hahahaha angau ! Seriously tak sabar bila dekat dataran nanti .