Sunday, 7 October 2012

Lepak with them :*


K, sumpah semalam the best day ever had. Lepak dengan budak budak dlm gambar ni. Even baru kenal, tp kitorang dah macam member lama. Diorang sangat sporting. Semalam agak keriau sikit sebab aku keluar lambat and kitorang tak ada hala tuju. Walaupun kaki aku penat follow diorang, tp aku tetap happy k. Mula mula aku ingatkan yg pakai shawl hijau tu sombong. Tp rupa rupanya tak :) Dia sgt friendly and comel bila gelak. Saya sayang mereka macam kawan yang dah lama saya kenal :* Aummmmm ^^